Voor de laatste trip van het seizoen moesten de Noorderwijkenaars naar het Luikse Beyne. Mits winst in Wallonië kon men nog over de tegenstrever springen. Maar een zesde, zevende of achtste plaats, veel maakt het allemaal niet uit. Bovendien slechts een handvol spelers fit van de A-kern. Trainer-speler Plompen out met gescheurde ligamenten aan de enkel, Tom Dams operatie aan de knie, Troonbeeckx kwetsuur aan de hand en Hermans al langer uit met de buikspieren evenals De Peuter met zijn kruisbanden. Daardoor zaten enkel beloften op de bank en zij toonden hun grote talent. Beyne kwam snel op voorsprong maar Arne Hoefnagels zette de situatie even snel recht op voorzet van kapitein Nicolay. Dit was het sein voor een schitterende eerste helft. Wagemans op pas van alweer Kim Nicolay en de 1 – 2 op het bord. De bezoekers overklasten de Franstaligen compleet. Kans op kans voor Noorderwijk, grote foutenlast bij de thuisploeg die telkens een stap te laat kwam en zo viel de eerste tienmeter na de vijfde fout en Nicolay trapte die keihard binnen (1 – 3). En de kansen bleven komen. Met vooral beloften aan het commando, spijtig genoeg telkens net niet. Hoefnagels, Bruynseels en Lambaerts misten telkens alleen voor doel. De geruststellende grotere voorsprong kwam er niet en dat zou direct na de pauze pijnlijk duidelijk worden. De Berkemussen kwamen uit de kleedkamer, nog niet wakker en kregen op 2 minuten tijd 2 doelpunten binnen. 3 – 3. Het werd nog erger toen de thuisploeg tot 5 – 3 uitliep. In plaats van drie, vier doelpunten voorsprong waren het er twee achter. Maar operatie achtervolging werd wel ingezet met als grote uitblinker de 17 jarige Arne Hoefnagels. Zijn één jaar oudere beloftecollega Miguel Bruynseels zette Mamusha alleen voor doel en die scoorde de aansluitingstreffer (5 – 4). De tweede helft was veel meer gelijkopgaand dan de eerste en Beyne kreeg nu ook kansen, doelman Nevelsteen hield ze zoals altijd tegen maar niet allemaal. En het werd 6 – 4 voor de thuisploeg. Wat toen volgde was een ware thriller. Hitckock achtige toestanden met Hoefnagels en Wagemans in de hoofdrol. Pas van Wagemans op Hoefnagels en Arne bracht zijn team op 6 – 5. Erop en erover hoopten de meegereisde supporters maar Zanetti zorgde onverwacht voor de 7 – 5. Noorderwijk speelde echter alsof het de finale van de Champions league betrof. Met zijn allen in de aanval en kans op kans. Geharrewar voor het doel en Hoefnagels die voor de aansluitingstreffer zorgt. (7 – 6). Real wou de overwinning en het publiek genoot. Mamusha trapte twee keer op de paal en één keer op de lat. De spannendste fase van de wedstrijd viel net voor het einde, Hoefnagels trapt op de paal, Wagemans op de lat en opnieuw Wagemans op de keeper. Onvoorstelbaar die laatste minuten, met al die kansen en gelukkig voor de bezoekers trapt Tim Wagemans de oververdiende gelijkmaker tegen de touwen en ging met een gerichte duik compleet uit de bol. Eén minuut voor het einde, en nog gingen ze ervoor en kregen nog kansen ook maar mocht zich ook gelukkig prijzen dat doelman Nevelsteen in de allerlaatste seconde alsnog de meubelen redde. Allemaal uitblinkers bij de bezoekers met in de hoofdrol Arne Hoefnagels die zijn geblesseerde trainer Plompen bijna deed vergeten.